Univerzalna sportska škola

Program idealan za djecu od 3-10 godina.

Programom ćemo utjecati na višestran razvoj djece, koji je najvažniji u tako ranoj dobi. Djeci je potrebno prikupljati sportska znanja iz različitih sportskih grana i disciplina. Ako se odlučite za program Univerzalne sportske škole, programom ćemo s djecom stalno izmjenjivati školu plivanja i učenja elemenata momčadskih sportova u dvorani. Program će se provoditi puni mjesec u bazenu i nakon zadnjeg treninga u bazenu idući mjesec prelazimo u dvoranski dio programa.

Tijekom godine ćemo s Vašim djetetom učiti elemente tehnike različitih sportova kao što su: nogomet, plivanje, rukomet, košarka, odbojka, hrvanje, judo, karate, gimnastika, atletika, rugbi, rolanje, dvoranski hokej, itd. Također ćemo raditi na višestranoj pripremi tako što ćemo s Vašim djetetom razvijati biotička motorička znanja. To su znanja koja su djeci urođena, ali ih s godinama djeca mogu krivo usvojiti (puzanje, penjanje, provlačenje, skokovi, poskoci, naskoci, saskoci, preskoci).

Na temelju inicijalnih, tranzitivnih i finalnih rezultata testiranja treneri će Vam moći dati preporuku u kojim sportovima ili sportskim granama je Vaše dijete talentirano te je postiglo najbolji rezultat i zanimanje. Također ćemo na temelju građe tijela roditelja moći procjeniti bi li dijete moglo postići uspjeh u odgovarajućem sportu.  Na taj način ćemo Vam olakšati „potragu za odgovarajućim sportom”.

Program je odobren od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Mjesečna članarina iznosi 350 kn.

*U slučaju da upišete dva člana obitelji,primjerice drugo dijete ili roditelja na treninge za odrasle, mjesečna članarina za drugog člana iznosi 250 kn. Ukoliko iz iste obitelji idu tri ili više članova, članarina za svakog iznosi 250 kn.

Za sve detaljne informacije i upite kontaktirajte nas mailom na info@scdubrava.com ;

posjetite našu Facebook stranicu Sportski centar Dubrava

ili nas nazovite na broj 01/2931-157  ili  097/700-3024

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.