Univerzalna sportska škola

Program idealan za djecu od 3-10 godina.

Programom ćemo utjecati na višestran razvoj djece, koji je najvažniji u tako ranoj dobi. Djeci je potrebno prikupljati sportska znanja iz različitih sportskih grana i disciplina. Ako se odlučite za program Univerzalne sportske škole, programom ćemo s djecom stalno izmjenjivati školu plivanja i učenja elemenata momčadskih sportova u dvorani. Program će se provoditi puni mjesec u bazenu i nakon zadnjeg treninga u bazenu idući mjesec prelazimo u dvoranski dio programa.

Tijekom godine ćemo s Vašim djetetom učiti elemente tehnike različitih sportova kao što su: nogomet, plivanje, rukomet, košarka, odbojka, hrvanje, judo, karate, gimnastika, atletika, rugbi, rolanje, dvoranski hokej, itd. Također ćemo raditi na višestranoj pripremi tako što ćemo s Vašim djetetom razvijati biotička motorička znanja. To su znanja koja su djeci urođena, ali ih s godinama djeca mogu krivo usvojiti (puzanje, penjanje, provlačenje, skokovi, poskoci, naskoci, saskoci, preskoci).

Na temelju inicijalnih, tranzitivnih i finalnih rezultata testiranja treneri će Vam moći dati preporuku u kojim sportovima ili sportskim granama je Vaše dijete talentirano te je postiglo najbolji rezultat i zanimanje. Također ćemo na temelju građe tijela roditelja moći procjeniti bi li dijete moglo postići uspjeh u odgovarajućem sportu.  Na taj način ćemo Vam olakšati „potragu za odgovarajućim sportom”.

Program je odobren od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.